Работно време

08:00 - 20:00

Свържи се с нас

Орална хирургия

Даваме всичко от себе си, за да запазим естествените ти зъби. При прегледа обаче може да се установи, че е необходима хирургична манипулация или екстракция на зъб. Нашата цел е да направим сбогуването със зъба възможно най-безболезнено и забравимо. Ще подходим с внимание и отговорност към процедурата.

Дентални импланти

Поставянето на импланти и последващото им подходящо надграждане е отлична алтернатива на възстановяването на зъбните редици с мостове или снемаеми цели протези. Сред имплантологичните системи Biotech са едни от най-добрите в света и осигуряват оптимални условия за успешно лечение.

Имплантологичното лечение представлява съвременен способ за възстановяване на липсващи зъби, а с това цялостната функция и естетика на дъвкателния апарат. Поставянето на един или няколко импланта и последващото им подходящо протетично надграждане се приема като удачна алтернатива на възстановяването на зъбните редици с мостове или снемаеми цели протези.Много често изпиляването на зъби, носители на мост, налага девитализирането на един или повече от тях. В други случаи пациентите не понасят добре или не харесват целите протези, особено когато тяхната стабилност е компрометирана. Чрез поставяне на един или няколко импланта на мястото на изгубените зъби отпада необходимостта от изпиляване на иначе здрави зъби за мостоносители.При тотално обеззъбени челюсти имплантите позволяват изработване на много по-естетични протези с превъзходна стабилност и редуциран обем.На практика поставянето на импланта и неговото натоварване с корона или мост може да стане двуетапно или имедиатно. Имедиатното имплантиране позволява пациентът да си тръгне с нова корона на мястото на липсващия зъб след края на първото посещение. Недостатъците на тази техника са много по-непредвидимите резултати и рискът от отхвърляне на импланта, както и невъзможност за изработване на големи мостови конструкции.Двуетапната техника предполага разкриване на костта, създаване на ложа в нея, поставяне на титаниевия имплант и закриване на раната. В следващия етап (след 3-4 месеца) повторно се открива имплантът, който вече е добре интегриран в костта, и върху него се поставя надстройка, моделираща венеца. След 2-3 седмици тази надстройка (гингивоформен винт) се заменя с протетична такава, върху която се изгражда окончателната протетична конструкция.Имплантологичните системи Biotech са едни от най-добрите в света и осигуряват оптимални условия за успешно лечение.

Екстракция на мъдреци

Мъдреците са третите кътници в постоянното съзъбие на човека. Като последни зъби в редицата за тях често липсва място. Посоката им на пробив се променя и може да създаде проблеми като задържане на храна, възпаление, болка и дори невъзможност за свободно отваряне на устата.
В тези случаи се подхожда към тяхното оперативно премахване. Не се безпокой – ще се погрижим за качественото обезболяване, както и ще дадем препоръки за минимален следоперативен дискомфорт.

Открий ни

Адрес

АДРЕС

Пловдив
ул. Ген. Данаил Николаев 74-76, ет. 1

ТЕЛЕФОН

E-МЕЙЛ

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Работно време

Понеделник

от 08:00 до 20:00

Вторник

от 08:00 до 20:00​

Сряда

от 08:00 до 20:00​

Четвъртък

от 08:00 до 20:00

Петък

от 08:00 до 20:00

Събота

Предварително записан час

Открий ни

Адрес

АДРЕС

Пловдив
ул. Ген. Данаил Николаев 74-76, ет. 1

ТЕЛЕФОН

Е-ПОЩА

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Работно време

Понеделник

от 08:00 до 20:00

Вторник

от 08:00 до 20:00

Сряда

от 08:00 до 20:00

Четвъртък

от 08:00 до 20:00

Петък

от 08:00 до 20:00

Събота

Предварително записан час

Меню

Работно време

10:00 - 18:00

Свържи се с нас