Работно време

08:00 - 20:00

Свържи се с нас

Ние вярваме в бъдещето на денталната медицина

Ние вярваме в бъдещето на денталната медицина

Нашият екип

“Нашият сплотен екип включва професионалисти с фокус върху идеята да променят изцяло преживяването при зъболекаря.”

Ние сме екип от професионалисти, които обичат предизвикателствата, поставят си високи цели и ги надминават. Като съпричастни хора ние сме движени от идеята да създадем атмосфера на доверие и откритост, която да ти позволи да проявиш активност към своето орално здраве.
Всеки от нас е специализиран в определена област на денталната медицина и обожава това, което прави:

Д-р Елица Венева, дм

е нашият експерт в детската дентална медицина, със страст към естетичните възстановявания

Д-р Венева основава Dente през 2013 г. Придобива докторска степен по детска дентална медицина през 2021 г. и преподава като главен асистент във Факултета по дентална медицина в Пловдив, където е специализирала.

Участва активно в обучения и конгреси, водена от неуморната си жажда за нови знания и самоусъвършенстване. Учен и откривател по дух, д-р Венева има публикации в световно признати медицински журнали.

Най-ценното качество според нея е умението да чува големия човек в детето и обратно. Вярва, че всеки може да има здрави и красиви зъби, само трябва да бъде обучен в грижата за тях. Естет по природа, д-р Венева винаги се стреми да придаде на зъбите не само естетичен вид, но и максимална функционалност. 

Д-р Венева е до теб, за да ти покаже, че красивата усмивка е здравата!

Д-р Ангел Търпов

е безупречният ни ортопед

Нашият експерт в протезирането е с опит и в стандартната и дигитална ортопедия. Преди да бъде дентален лекар, д-р Търпов е завършил зъботехника. Специализира протетична дентална медицина във Факултета по Дентална Медицина към МУ-Пловдив. Това е изключително ценно в неговата област, защото вижда лечението на 360 градуса – от пациента, през отпечатъка и модела на конструкцията, чак до крайната цел. Изключително внимателен и готов да посрещне с емпатия всеки въпрос или притеснение на своите пациенти.
Д-р Търпов е на мисия да върне усмивката ти.

Д-р Михаил Танев

е довереният ни пародонтолог

С нашия доверен експерт в областта на пародонталната медицина ще се убедиш, че тя е много повече от терапия за венците. Това е важният мост между здравето на устната кухина и тялото ти.
Д-р Танев ще отдели необходимото време и внимание да сподели съвети и да мотивира всеки как да се погрижи за пародонталното си здраве.
Отдаден на амбицията и развитието си като специалист, д-р Танев преподава пародонтология във Факултет по дентална медицина към МУ-Пловдив.
Той е до теб, за да преодолееш несигурността в захапката си и да се усмихваш без причина!

Д-р Станимир Киселов

е внимателният ни орален хирург

В сигурните ръце на нашия доверен хирург всяко притеснение се изпарява за секунди.
Изключително внимателен и готов да обясни всяка стъпка от лечението.
Мил и забавен, д-р Киселов умело предразполага и най-стеснителните пациенти.
Преподава орална хирургия във Факултет по дентална медицина към МУ-Пловдив.
Д-р Киселов е тук, за да забравиш бързо сбогуването с болния зъб.

Д-р Петър Шентов

е отдаден в сферата на ендодонтията

Нашият незаменим експерт в лекарствознанието и здравословния начин на живот – д-р Шентов, има магическата способност да мотивира пациентите, да ги обучава и влиза под кожата им с търпение, разбиране и емпатия.
Отдава цялата си енергия и внимание да се чувстваш комфортно, да споделиш и заедно да намерите начин да справяш още по-добре в оралната си хигиена и цялостния начин на живот. 

Previous
Next
Previous
Next

Нашата мисия

Обичаме предизвикателствата и знаем как да направим твоята усмивка здрава, сияйна и уверена.

Знаем, че имаш нужда от спокойна и приятна атмосфера, в която да се отпуснеш и да ни се довериш като на приятели.

Знаем, че те е грижа за здравето на твоята уста, но може би се страхуваш от болезнено преживяване.

Оралното ти здраве винаги е на първо място, но перфекционисти като нас се стремят към много повече – ще направим така, че да се връщаш с желание в кабинета и проактивно да се грижиш за своята уста.

Мисията ни е да променим изцяло преживяването при зъболекаря и да избегнем денталния страх и тревожност. Комбинираме персонализирано лечение, съвременни технологии и искрена емпатия. Искаме да се чувстваш невероятно не само два пъти в годината, а всеки път, когато си похапваш, смееш се или споделяш целувка.

И когато си тръгваш от кабинета, ще ти напомним: Усмихни се без причина!

Вярваме в бъдещето на денталната медицина

Нашият клиничен консултативен съвет включва трима преподаватели във Факултет по дентална медицина към Медицински университет – Пловдив: д-р Елица Венева (детска дентална медицина), д-р Станимир Киселов (орална хирургия) и д-р Михаил Танев (пародонтология). Освен магистър по дентална медицина, д-р Ангел Търпов има диплома по зъботехника и също специализира протетична дентална медицина в МУ-Пловдив.

Нашето студио

Tехнологии

Обичаме новите технологии и инвестициите ни са изцяло насочени към комфорта на нашите пациенти. Знаем, че денталният страх и тревожност са истински и не само при деца. Затова цялата ни практика е насочена към това да избегнем стандартното зъболекарско преживяване. В нашата чакалня може да се почувстваш у дома – светло и удобно е, усещаш приятен аромат. Ще те посрещнат свежи постери, а не перфектни усмивки на модели.

По време на прегледа ще имаш възможност да видиш на монитор своите зъби. Ще отговорим на всичките ти въпроси с търпение, такт и разбиране.

Все още изпитваш тревожност? Устройството за виртуална реалност доказано намалява тревожността по време на лечение. Избери разходка сред природата или 3D филм, а за малките си пациенти имаме забавни анимации.

Лечението без болка е изключително важно за нас, затова често е необходимо да обезболим мястото с упойка. Бъди спокоен – погрижили сме се за това и имаме специални средства като DentalVibe, с които болката от убождане е минимална.

За здравето и красотата на усмивката се грижим с швейцарската система за профилактика EMS Airflow 3.0 Perio Premium.

Ако някой от зъбите ти има нужда от почистване на кореновите канали, то ендодонтското лечение ще премине лесно и бързо с помощта на ендомотор E-Connect S Eighteeth.

Открий ни

Адрес

АДРЕС

Пловдив
ул. Ген. Данаил Николаев 74-76, ет. 1

ТЕЛЕФОН

E-МЕЙЛ

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Работно време

Понеделник

от 08:00 до 20:00

Вторник

от 08:00 до 20:00​

Сряда

от 08:00 до 20:00​

Четвъртък

от 08:00 до 20:00

Петък

от 08:00 до 20:00

Събота

Предварително записан час

Открий ни

Адрес

АДРЕС

Пловдив
ул. Ген. Данаил Николаев 74-76, ет. 1

ТЕЛЕФОН

Е-ПОЩА

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Работно време

Понеделник

от 08:00 до 20:00

Вторник

от 08:00 до 20:00

Сряда

от 08:00 до 20:00

Четвъртък

от 08:00 до 20:00

Петък

от 08:00 до 20:00

Събота

Предварително записан час

Меню

Работно време

10:00 - 18:00

Свържи се с нас