Работно време

08:00 - 20:00

Свържи се с нас

Ние вярваме в бъдещето на денталната медицина

Ние вярваме в бъдещето на денталната медицина

Нашият екип

“Нашият сплотен екип включва професионалисти с фокус върху идеята да променят изцяло преживяването при зъболекаря.”

Ние сме екип от професионалисти, които обичат предизвикателствата, поставят си високи цели и ги надминават. Като съпричастни хора ние сме движени от идеята да създадем атмосфера на доверие и откритост, която да ти позволи да проявиш активност към своето орално здраве.
Всеки от нас е специализиран в определена област на денталната медицина и обожава това, което прави:

Д-р Елица Венева, дм

е нашият експерт в детската дентална медицина, със страст към естетичните възстановявания

Д-р Венева основава Dente през 2013 г с желанието да превърне посещенията зъболекаря в приятно преживяване за своите пациенти. Тя е специалист по детска дентална медицина и притежава докторска степен по специалността. Преподава като главен асистент във Факултета по дентална медицина в Пловдив.

Най-ценното качество според нея, като детски зъболекар, е умението да чува големия човек в детето и обратно. Вярва, че всеки може да има здрави и красиви зъби, само трябва да бъде обучен в грижата за тях. Естет по природа, д-р Венева винаги се стреми да придаде на зъбите не само функционалност, но и максимално естетичен вид. 

Участва активно в обучения и конгреси, водена от неуморната си жажда за нови знания и самоусъвършенстване. Учен и откривател по дух, д-р Венева има публикации в световно признати медицински журнали.

Д-р Венева е до теб, за да ти покаже, че красотата и здравето вървят ръка за ръка!

Д-р Ангел Търпов

е безупречният ни ортопед

Нашият експерт в естетичната стоматология е с опит и в стандартната и дигитална ортопедия – изработването на фасети, коронки, мостове и протези върху импланти. Специализира протетична дентална медицина във Факултета по Дентална Медицина към МУ-Пловдив. Преди да бъде дентален лекар, д-р Търпов е завършил зъботехника. Това е изключително ценно в планирането на пълна промяна на усмивката, защото вижда лечението на 360 градуса – от пациента, през отпечатъка и модела на конструкцията, чак до крайната цел. Д-р Търпов е зъболекар, изключително внимателен и готов да посрещне с емпатия всеки въпрос или притеснение на своите пациенти.

Д-р Търпов е на мисия да върне усмивката ти с естествено изглеждащи съвременни решения.

Д-р Станимир Киселов

е внимателният ни орален хирург

Вадене на мъдрец или поставяне на зъбен имплант – в сигурните ръце на нашия доверен орален хирург всяко притеснение се изпарява за секунди.
Изключително внимателен и готов да обясни всяка стъпка от лечението. 
Мил и забавен, д-р Киселов умело предразполага и най-стеснителните пациенти.
Преподава орална хирургия във Факултет по дентална медицина към МУ-Пловдив. 
Д-р Киселов е тук, за да забравиш бързо ваденето на болния зъб и при нужда да постави качествен имплант на негово място.

Д-р Лилия Василева

е професионално насочена в ендодонтията

Прецизна и отдадена, д-р Василева е доверен зъболекар, който не пести енергия в грижата за пациента. Винаги с внимание към детайла и искрена емпатия д-р Василева успява да предразположи дори и най-стеснителните ни посетители. Едно от най-силните ѝ качества е готовността и амбицията да осигури възможно най-качествено лечение – съвсем в духа на ценностите на Dente. 

Професионално насочена към ендодонтията и с любов към децата, д-р Василева е тук, за дa ти покаже, че денталното посещение може бъде приятно преживяване.

Previous
Next
Previous
Next

Нашата мисия

Обичаме предизвикателствата и знаем как да направим твоята усмивка здрава, сияйна и уверена.

Знаем, че имаш нужда от спокойна и приятна атмосфера, в която да се отпуснеш и да ни се довериш като на приятели.

Знаем, че те е грижа за здравето на твоята уста, но може би се страхуваш от болезнено преживяване.

Оралното ти здраве винаги е на първо място, но перфекционисти като нас се стремят към много повече – ще направим така, че да се връщаш с желание в кабинета и проактивно да се грижиш за своята уста.

Мисията ни е да променим изцяло преживяването при зъболекаря и да избегнем денталния страх и тревожност. Комбинираме персонализирано лечение, съвременни технологии и искрена емпатия. Искаме да се чувстваш невероятно не само два пъти в годината, а всеки път, когато си похапваш, смееш се или споделяш целувка.

И когато си тръгваш от кабинета, ще ти напомним: Усмихни се без причина!

Вярваме в бъдещето на денталната медицина

Нашият клиничен консултативен съвет включва трима преподаватели във Факултет по дентална медицина към Медицински университет – Пловдив: д-р Елица Венева (детска дентална медицина), д-р Станимир Киселов (орална хирургия) и д-р Михаил Танев (пародонтология). Освен магистър по дентална медицина, д-р Ангел Търпов има диплома по зъботехника и също специализира протетична дентална медицина в МУ-Пловдив.

Нашето студио

Tехнологии

Обичаме новите технологии и инвестициите ни са изцяло насочени към комфорта на нашите пациенти. Знаем, че денталният страх и тревожност са истински и не само при деца. Затова цялата ни практика е насочена към това да избегнем стандартното зъболекарско преживяване. В нашата чакалня може да се почувстваш у дома – светло и удобно е, усещаш приятен аромат. Ще те посрещнат свежи постери, а не перфектни усмивки на модели.

По време на прегледа ще имаш възможност да видиш на монитор своите зъби. Ще отговорим на всичките ти въпроси с търпение, такт и разбиране.

Все още изпитваш тревожност? Устройството за виртуална реалност доказано намалява тревожността по време на лечение. Избери разходка сред природата или 3D филм, а за малките си пациенти имаме забавни анимации.

Лечението без болка е изключително важно за нас, затова често е необходимо да обезболим мястото с упойка. Бъди спокоен – погрижили сме се за това и имаме специални средства като DentalVibe, с които болката от убождане е минимална.

За здравето и красотата на усмивката се грижим с швейцарската система за профилактика EMS Airflow 3.0 Perio Premium.

Ако някой от зъбите ти има нужда от почистване на кореновите канали, то ендодонтското лечение ще премине лесно и бързо с помощта на ендомотор E-Connect S Eighteeth.

Открий ни

Адрес

АДРЕС

Пловдив
ул. Ген. Данаил Николаев 74-76, ет. 1

ТЕЛЕФОН

E-МЕЙЛ

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Работно време

Понеделник

от 08:00 до 20:00

Вторник

от 08:00 до 20:00​

Сряда

от 08:00 до 20:00​

Четвъртък

от 08:00 до 20:00

Петък

от 08:00 до 20:00

Събота

Предварително записан час

Открий ни

Адрес

АДРЕС

Пловдив
ул. Ген. Данаил Николаев 74-76, ет. 1

ТЕЛЕФОН

Е-ПОЩА

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Работно време

Понеделник

от 08:00 до 20:00

Вторник

от 08:00 до 20:00

Сряда

от 08:00 до 20:00

Четвъртък

от 08:00 до 20:00

Петък

от 08:00 до 20:00

Събота

Предварително записан час

Меню

Работно време

10:00 - 18:00

Свържи се с нас